Waarom is gamen zo leuk? Lees van alles over gamen. Met gekleurde illustraties. Zelf lezen vanaf ca. 6 jaar.
De leerlingen van Bayview Highschool worden gedwongen mee te doen aan het spel Truth or Dare. Daarbij dreigen veel gevaren, zoals vervelende roddels en zelfs de dood. Vanaf ca. 15 jaar.
Vind je gamen leuk? Lees van alles over o.a. soorten games, je eigen game maken en hoe 3D werkt. Met veel kleurenfoto's. Makkelijk te lezen, AVI-E5. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Team internet gaat tegen alle orders van staatsveiligheid in terug naar T-Polis om hun vriend te bevrijden uit de handen van aartsrivaal en meesterbrein Medusa. Vanaf ca. 13 jaar.
Tips en trucs voor (gevorderde) videogamers in de virtuele wereld voor wat betreft o.a. hardware, spelstrategie, specifieke vaardigheden, doelgericht oefenen, samenstellen van het beste team en streaming. Lees ook over het leven van de professionele gamer 'Ninja'. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 15 jaar.
Haai kan zijn vriendje Ferm niet bereiken, omdat die helemaal opgaat in zijn videogame. Hoe kunnen ze samen zijn schermtijd verminderen? Prentenboek met vrolijke, cartooneske kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 t/m 7 jaar.
Ga mee naar de speeltuin en neem een kijkje bij een gamebedrijf. Lees over hoe kinderen in andere landen spelen en hoe bordspellen worden gemaakt. Met illustraties en foto's in kleur. Vanaf ca. 7 jaar.
Games zijn niet meer weg te denken uit het leven van onze jongeren. Wereldwijd brengen miljoenen jongens en meisjes een groot deel van hun vrije tijd gamend door. Meestal blijft het een hobby, maar sommige gamers blijven gekluisterd aan hun scherm - met zware gevolgen voor hun studies, gezondheid en sociale leven. Matthias Dewilde behoorde tot die laatste categorie. Hij kon niet stoppen met gamen, bracht maanden door achter zijn computer en kwam amper buiten. Intussen heeft hij zijn verslaving overwonnen en begeleidt hij ouders en hun kinderen die worstelen met overmatig gamen naar een gebalanceerd on- en offlineleven. In Game over beantwoordt hij alle vragen over problematisch gamegedrag. Wanneer mondt een onschuldig spelletje uit in een gameverslaving? Wat zijn de alarmsignalen? Hoe komt het dat sommige jongeren sneller verslaafd raken dan andere? Kunnen we sommige games niet beter verbieden? En wat kan je als ouder doen om een gameverslaving bij je kind te voorkomen? Bron: Flaptekst, uitgeversinformatieEx-gameverslaafde geeft inzicht in problematisch gamegedrag en hoe game- en schermgebruik in balans kan worden gehouden.
Onze website en deze zoekfunctie is vernieuwd en we werken er op dit moment hard aan om de laatste puntjes op de i te zetten. Mis je bepaalde functionaliteiten, dan vind je hieronder tijdelijk nog de link naar oude zoekfunctie.