Memoires van de bekende Nederlandse komiek, zanger en presentator (1947), waarin zijn 60-jarige carrière uiteengezet wordt. Met foto's en illustraties.
Dertien hertaalde Nederlandstalige chansons van de Franse chansonnier Charles Aznavour.
Natuurdocumentaire over de dieren in de Veluwe tijdens de verschillende seizoenen.
Tragikomische belevenissen van een aantal bewoners van een verzorgingstehuis in Amsterdam-Noord.
Zoals de titel al doet vermoeden bevat het album louter liedjes die ooit door Wim Sonneveld zijn opgenomen. Hierbij heeft André gekozen voor de mooie luisterliedjes uit diens repertoire. Van Duin: Wim Sonneveld kan ik niet verbeteren, daarom heb ik er een eigen draai aan gegeven door een beetje 'up' en 'swing' aan de liedjes toe te voegen. Een feest van herkenning natuurlijk en heerlijk om te mogen doen. Het album bevat 15 liedjes, waaronder een duet met Claudia de Breij. Ook is het Amsterdamse Zwanenkoor op 2 nummers te horen. De productie van het album was is handen van Jochem Fluitsma en Eric van Tijn. André van Duin is al 50 jaar actief als artiest. Zijn eerste single verscheen 1966 op het label Philips. Generaties groeiden met hem op, wat hem tot één van de bekendste en meest herkenbare Nederlanders van de afgelopen 50 jaar maakt. Momenteel is hij o.a. te zien als presentator van het TV-programma Heel Holland Bakt en met Kees Hulst in het komische toneelstuk The Sunshine Boys. (bron: Universal)
"In 1973 begint André van Duin De Abominabele Top 2000, korte tijd later omgedoopt tot De Dikvoormekaar Show. Vooral in dat eerste jaar, bij het redelijk brave Radio Noordzee, lapten Van Duin en technicus Ferry de Groot alle wetten en afspraken aan hun laars, tot groot ongenoegen van de leiding. Ze deinsden er niet voor terug de uitslag van een prijsvraag voortijdig bekend te maken, sarden andere programmamakers en namen wraak op zeurende directeuren. Over de begintijd van dit nu legendarisch radioprogramma stelden de journalisten Jelle Boonstra en Benno Roozen een boekje en CD samen. Wat opvalt is dat Van Duin in zijn jonge jaren zo brutaal en provocerend was. Dat was later toch anders. In oktober 1973 werd De Groot op non-actief gesteld. Aanleiding was een hondendressuurnummer, met drie honden die dezelfde namen hadden als twee directieleden en de programmaleider. Van Duin volgde De Groot, uit vrije wil. Drie maanden later begonnen ze bij de NCRV en de rest is geschiedenis." (Volkskrant)
Onze website en deze zoekfunctie is vernieuwd en we werken er op dit moment hard aan om de laatste puntjes op de i te zetten. Mis je bepaalde functionaliteiten, dan vind je hieronder tijdelijk nog de link naar oude zoekfunctie.